luni, 4 aprilie 2016

2015 Septembrie (Clasa pregâtitoare A)

Și ... ne-am apucat de treabă!















Săptămâna „Școala altfel” activități























































































La finalul săptămânii dedicate jucăriilor (9-13 Mai) am confecționat marionete.






Împreună cu colegii din clasa a II-a, am marcat și noi printr-o activitate comună „Ziua Europei”.

Am vizionat un film despre țările din Uniunea Europeană, am desfășurat un concurs în urma căruia toți elevii au ieșit câștigători.
La finalul activității  s-au confecționat stegulețe și s-a intonat imnul Uniunii Europene, „Odă bucuriei”.


















4 comentarii:

  1. Wow !!!! Ce amintiri frumoase !!! A fost o zi de neuitat... pt toti. Cu asa momente , rar ne intalnim in viata. Sunteti o persoana minunata !!! Cu atata drag ati pregatit surprizele pt copii... va multumim pt tot ce faceti pt copiii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow !!!! Ce amintiri frumoase !!! A fost o zi de neuitat... pt toti. Cu asa momente , rar ne intalnim in viata. Sunteti o persoana minunata !!! Cu atata drag ati pregatit surprizele pt copii... va multumim pt tot ce faceti pt copiii nostri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase si pozele cu UE. Se vede pe chipul lor incantarea de a participa si de a colabora cu colegii lor mai mari. Felicitari doamnelor învătătoare. Ce repede a trecut primul an scolar din viata lor...!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase si pozele cu UE. Se vede pe chipul lor incantarea de a participa si de a colabora cu colegii lor mai mari. Felicitari doamnelor învătătoare. Ce repede a trecut primul an scolar din viata lor...!

    RăspundețiȘtergere